Τζενη Μπαλατσινου / Τζενη Μπαλατσινου / Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας ... : Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους

Τζενη Μπαλατσινου / Τζενη Μπαλατσινου / Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας ... : Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους. Η τζένη μπαλατσινού μίλησε πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της κι αποκάλυψε που θα γίνει το μυστήριο, με ποιους καλεσμένους και το όνομα του παιδιού. Μαμά για τέταρτη φορά έγινε η τζένη μπαλατσινού και μάλιστα ανήμερα των χριστουγέννων, χαρίζοντας στον σύζυγό της, υπουργό υγείας, βασίλη… Η δύσκολη εγκυμοσύνη, η καθημερινότητα με το μωρό και η αποκάλυψη για τον κικίλια! Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. Η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας πριν λίγες μέρες είχαν την χαρά να βαφτίσουν τον μικρό τους γιο.

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα αρέσκεται στο να ταξιδέυει σε μέρη που δεν έχει. Η δύσκολη εγκυμοσύνη, η καθημερινότητα με το μωρό και η αποκάλυψη για τον κικίλια! «ευχαριστώ τον θεό που έγινα για τέταρτη φορά. Η νοσταλγική ανάρτηση με την οικογένεια της. Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού.

Τζένη Μπαλατσινού: Το δείπνο στο σπίτι της, σε ...
Τζένη Μπαλατσινού: Το δείπνο στο σπίτι της, σε ... from www.fthis.gr
Η νέα εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η νοσταλγική ανάρτηση με την οικογένεια της. Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. Η τζένη μπαλατσινού μίλησε πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της κι αποκάλυψε που θα γίνει το μυστήριο, με ποιους καλεσμένους και το όνομα του παιδιού. Διανύει ίσως την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί. Το καλοκαίρι θέλουμε να κάνουμε όσο λιγότερα πράγματα που σχετίζονται με την περιποίησή μας. Η τζένη μπαλατσινού άβαφη, ανετη και χαλαρή περιμένει να ταξιδέψει προς την κώ κι απο εκεί στη νίσυρο. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια.

Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990.

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα αρέσκεται στο να ταξιδέυει σε μέρη που δεν έχει. Η πρώτη φωτογράφηση της τζένη μπαλατσινού μαζί με τον 3,5 μηνών γιο της. Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η τζένη μπαλατσινού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τη ζωή της δίνοντάς μας μια γεύση από την καθημερινότητά της. Η δύσκολη εγκυμοσύνη, η καθημερινότητα με το μωρό και η αποκάλυψη για τον κικίλια! Το καλοκαίρι θέλουμε να κάνουμε όσο λιγότερα πράγματα που σχετίζονται με την περιποίησή μας. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα τζενη μπαλατσινου. Η τζένη μπαλατσινού αγκαλιά με τα τρία παιδιά της. Συντονίσου στο star.gr για ό,τι σε αφορά. Ο βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Η τζένη μπαλατσινού βρίσκεται στη μεσσηνιακή μάνη και συγκεκριμένα στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί η στενή της φίλη, βίκυ σταυροπούλου με τον χρήστο χατζηπαναγιώτη. μπορεί το αγαπημένο της μέρος για κάθε. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Η σύζυγος του υπουργού υγείας μίλησε για όλα….

Η νέα εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. Η δύσκολη εγκυμοσύνη, η καθημερινότητα με το μωρό και η αποκάλυψη για τον κικίλια! Μάθε πότε και που θα γίνει η βάφτιση του γιου τους showbiz μπαλατσινού: Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού.

Τζένη Μπαλατσινού: Παραμορφώθηκε τελείως!... Η αλλαγή στο ...
Τζένη Μπαλατσινού: Παραμορφώθηκε τελείως!... Η αλλαγή στο ... from europost.gr
Η τζένη μπαλατσινού μίλησε πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της κι αποκάλυψε που θα γίνει το μυστήριο, με ποιους καλεσμένους και το όνομα του παιδιού. Την είδηση ότι η τζένη μπαλατσινού είναι έγκυος κοινοποίησε ο ίδιος ο πατέρας, βασίλης κικίλιας με tweet. Η σύζυγος του υπουργού υγείας μίλησε για όλα…. Η τζένη μπαλατσινού βρίσκεται στη μεσσηνιακή μάνη και συγκεκριμένα στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί η στενή της φίλη, βίκυ σταυροπούλου με τον χρήστο χατζηπαναγιώτη. Το καλοκαίρι θέλουμε να κάνουμε όσο λιγότερα πράγματα που σχετίζονται με την περιποίησή μας. Πώς κατάφερε η τζένη μπαλατσινού να μείνει έγκυος από τον βασίλη κικίλια σε προχωρημένη ηλικία;. Αν παρατηρήσεις πίσω από τα. Ο δύσκολος τοκετός, το χειρουργείο της κόρης της και η σχέση της με τον βασίλη κικίλια.

Οι δύο κόρες της έχουν ενηλικιωθεί και ακολουθεί κάθε μια τα βήματά της.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η τζένη μπαλατσινού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τη ζωή της δίνοντάς μας μια γεύση από την καθημερινότητά της. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Αυτό είναι το εσωτερικό του σπιτιού της! Τα hair looks που γίνονται μέσα σε 5 λεπτά και είναι τέλεια για την παραλία. Διανύει ίσως την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί. Για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε έξοδο μαζί με τους γιους της εικόνες 07.05.2021 Η τζένη μπαλατσινού μίλησε πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της κι αποκάλυψε που θα γίνει το μυστήριο, με ποιους καλεσμένους και το όνομα του παιδιού. Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον 3,5 μηνών γιο της στην αγκαλιά. Ο βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Η τζένη μπαλατσινού άβαφη, ανετη και χαλαρή περιμένει να ταξιδέψει προς την κώ κι απο εκεί στη νίσυρο. Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα αρέσκεται στο να ταξιδέυει σε μέρη που δεν έχει. Η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας πριν λίγες μέρες είχαν την χαρά να βαφτίσουν τον μικρό τους γιο.

«ευχαριστώ τον θεό που έγινα για τέταρτη φορά. Η τζένη μπαλατσινού άβαφη, ανετη και χαλαρή περιμένει να ταξιδέψει προς την κώ κι απο εκεί στη νίσυρο. Ο δύσκολος τοκετός, το χειρουργείο της κόρης της και η σχέση της με τον βασίλη κικίλια. Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990.

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς περνά τα απογεύματα στο γραφείο
Τζένη Μπαλατσινού: Πώς περνά τα απογεύματα στο γραφείο from lh5.googleusercontent.com
Η τζένη μπαλατσινού μίλησε πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της κι αποκάλυψε που θα γίνει το μυστήριο, με ποιους καλεσμένους και το όνομα του παιδιού. Η τζένη μπαλατσινού άβαφη, ανετη και χαλαρή περιμένει να ταξιδέψει προς την κώ κι απο εκεί στη νίσυρο. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Ο δύσκολος τοκετός, το χειρουργείο της κόρης της και η σχέση της με τον βασίλη κικίλια. Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. μπορεί το αγαπημένο της μέρος για κάθε. Για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε έξοδο μαζί με τους γιους της εικόνες 07.05.2021 Η δύσκολη εγκυμοσύνη, η καθημερινότητα με το μωρό και η αποκάλυψη για τον κικίλια!

Η τζένη μπαλατσινού είναι περήφανη μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον 3,5 μηνών γιο της στην αγκαλιά. Η πρώτη φωτογράφηση της τζένη μπαλατσινού μαζί με τον 3,5 μηνών γιο της. Πώς κατάφερε η τζένη μπαλατσινού να μείνει έγκυος από τον βασίλη κικίλια σε προχωρημένη ηλικία;. Μας το έχει δείξει μέσα από εικόνες στο instagram μπορεί το αγαπημένο της μέρος για κάθε. Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η τζένη μπαλατσινού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τη ζωή της δίνοντάς μας μια γεύση από την καθημερινότητά της. Βάπτισαν τον γιο τους στην πάτμο. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Η τζένη μπαλατσινού,ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον πέτρο κωστόπουλο, μεταμορφώθηκε σε μέριλιν & πέταξε τα ρούχα της για χάρη του στο περιοδικό nitro. «ευχαριστώ τον θεό που έγινα για τέταρτη φορά. Αν παρατηρήσεις πίσω από τα. Η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας πριν λίγες μέρες είχαν την χαρά να βαφτίσουν τον μικρό τους γιο. Μάθε πότε και που θα γίνει η βάφτιση του γιου τους showbiz μπαλατσινού: